Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Συντονισμός και η αλληλεγγύη (μπλοκ)άρει τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.



Η χθεσινή κινητοποίηση τελικά πολλών συλλογικοτήτων αλλά και απλών αλληλέγγυων πολιτών απέτρεψαν προσωρινά τον εκπλειστηριασμό δύο πρώτων και ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ κατοικιών, μία στο Κορωπί και μία στο Πόρτο Ράφτη, οι οποίες ανήκαν σε πολίτες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η παρουσία 50 περίπου πολιτών μπλόκαρε τελικά την εκδίκαση της διαδικασίας πληστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, οπότε η αναβολή της ήταν αναπόφευκτη.

Παρουσία – διακριτικής βέβαια – ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε, παρά το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκε κάποια παρεκτροπή που να τη δικαιολογεί.

Το Ειρηνοδικείο Κρωπίας είναι αρμόδιο για τις περιοχές του Κορωπίου, Γλυκών Νερών, Ραφήνας, Αρτέμιδας, Παλλήνης, Παιανίας, Σπάτων, Βάρκιζας, Γέρακα, Βάρης, Πόρτο Ράφτη, Πικερμίου, Ανθούσας και Μαρκόπουλου.
 
Παρακολουθείστε στο video του notioanatolika.gr χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το επιτυχημένο μπλοκάρισμα της διαδικασίας:




Την ίδια ημέρα η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μας ενημέρωσε ότι: "στην Ανθούπολη, στην οδό Αγρινίου 54, πληρεξούσιοι κλητήρες της EUROBANK προσπάθησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια συνάνθρωπό μας. Οι άθλιοι αυτοί τύποι μπροστά στην αντίσταση που βρήκαν απείλησαν ότι θα επιστρέψουν το απόγευμα μαζί με την αστυνομία για να βγάλουν την γυναίκα από το σπίτι της. Με την άμεση αντίδραση και την συγκέντρωση πλήθους κόσμου της γειτονιάς και αλληλέγγυων έξω από το σπίτι αποτράπηκε η οποιαδήποτε περαιτέρω κίνηση τους".

Δηλώνουν σε όλους τους τόνους και προς κάθε ... αποδέκτη εφαρμογής εξώσεων, ότι ...

Μόνο πάνω από τα πτώματα μας! 
                       Κανένας συνανθρωπός μας στο δρόμο!


- Κανένας πλειστηριασμός, καμία έξωση! 


- Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη
 

- Διαγραφή χρεών για άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους,   

   λαϊκά νοικοκυριά.  
 

- Κατάργηση των Μνημονίων – Κάτω η σύγχρονη χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

   Πηγή: ευχαριστούμε το notioanatolika.gr για το φωτογραφικό και  
            πληροφοριακό υλικό στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας.




ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574, epagomarko.blogspot.gr,
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: