Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Θέλει η π.... να κρυφτεί...!

Βάζει τίτλους και Προλογίζει ο Πάνος Λυμπερόπουλος
Ο Μπουτάρης τα ... ξέρασε όλα (βλ. το βίντεο):
«Δεν έγινε η ιδιωτικοποίηση (sic!). Πως θα προχωρήσει αυτή η εταιρία; [ΕΥΑΘ]»

Επειδή πολλά φούμαρα τρώμε με το «σπάταλο Δημόσιο» από τους παπαγάλους, απαντώ και εγώ στον ψεύτη δήμαρχο με στοιχεία (όχι του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ ή της Αριστεράς των «λέτσων» κατά Πάγκαλο, αλλά παρμένα από τις ίδιες συστημικές φυλλάδες Καθημερινή και Εξπρές, μεσούσης της κρίσης, παρακαλώ!):
«ΕΥΑΘ: Μειωμένη, αλλά υψηλή, η κερδοφορία στο 9μηνο» Καθημερινή, 30/11/2012
«Έκρηξη» κερδών της ΕΥΑΘ 65,65% στο α’ τρίμηνο», Εξπρές, 29/05/2009

Αυτή τη δημόσια επιχείρηση προσπαθεί να ξεπουλήσει το επιτελείο των άχρηστων υποτακτικών στα αρπακτικά.
Αυτόν το θλιβερό τύπο (μαζί με πολλούς άλλους όμοιούς του σε άλλες πόλεις) θα τον ψηφίσει πολύς κόσμος στις επερχόμενες εκλογές από την άνεση της μπαλωμένης πολυθρόνας του.
Μήπως τελικά ο κάθε λαός έχει τους κυβερνώντες που του αξίζουν;
Μας αξίζει λοιπόν, ή όχι, μια τέτοια τύχη;
Διαβάστε ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο του Νικόλα Λεοντόπουλου (thepressproject.gr) ...

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΝΕΡΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ!

Με τη μαζική παρουσία κατοίκων και συλλογικοτήτων έγινε αποκλεισμός του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, όπου η Τράπεζα Πειραιώς αποπειράθηκε να βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι άνεργης γυναίκας. Ο πλειστηριασμός αποτράπηκε ...

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΣΑΝ "ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ"! ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ!

Μετά την Αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας άνεργης από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΧΑΡΑΤΣΙ
στη Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη.

Να ακυρωθούν εν τοις πράγμασι και τυπικά, οι απεχθείς, επαχθείς και άδικοι νόμοι, αρπαγής – δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας και ιδιαίτερα της πρώτης κατοικίας.
Ζήτσησαν με ψήφισμα που ενέκριναν ομόφωνα δια βοής συγκεντρωμένοι στην προγραμματισμένη μαχητική συμπαράταξη, την Κυριακή 9 Μαρτίου, στην αίθουσα Ιωνία, στη Βούλα.