Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ της "Επιτροπής Αγώνα" για συγκέντρωση την Κυριακή 15/03 για την διασφάλιση της περιουσίας ΜΑΣ: τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ιππόδρομοςΌπως είχαμε ενημερώσει σε άρθρο μας στις 8 Μάρτη "Τα μεγάλα ερωτηματικά για τον Ιππόδρομο και οι κυβερνητικές διασφαλίσεις!" στη σύσκεψη της Δευτέρας 02/03/15, παρουσία του σωματείου εργαζομένων, της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου, του βουλευτή υπολ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Δέδε και του συμβούλου της αναπλ. Υπουργού κ. Βαλαβάνη, κ. Τερζάκη, ο τελευταίος είχε δηλώσει:

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ STOP ... ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ!

Οι συλλογικότητες "Πλειστηριασμοί στα Μεσόγεια STOP", "Επιτροπή Αγώνα κατοίκων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη" και το σωματείο εργαζομένων στη "ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΕΒΕΕ", ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ τους πλειστηριασμούς, στις 04/03 ΚΑΙ στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας ΚΑΙ στο εργοστάσιο της προαναφερθείσας Τυποεκδοτικής εταιρείας.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τα μεγάλα ερωτηματικά για τον Ιππόδρομο και οι κυβερνητικές διασφαλίσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για ιππόδρομοςO βουλευτής κ. Δέδες τόνισε τη θέση της κυβέρνησης για συνέχιση της λειτουργίας του ΟΔΙΕ

Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη" την Δευτέρα στις 02 Μάρτη το πρωί, συμμετείχε στη συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του μόνιμου διοικητικού προσωπικού στον ιππόδρομο, στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον βουλευτή υπολ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Δέδε και τον σύμβουλο της αναπλ. Υπουργού κ. Βαλαβάνη, κ. Τερζάκη.