Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η κυβέρνηση θέλει στον Ιππόδρομο "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"!!!

Η συνάντηση που είχε η "Επιτροπή Αγώνα" με την αναπλ. υπ. οικονομικών κα Βαλαβάνη, στις 20/04/15 για την τύχη του Ιπποδρόμου και των εργαζομένων του, δεν είχε ευχάριστες "ειδήσεις"! Και πως θα είχε "τέτοιες" ειδήσεις όταν μέσα στη λυκοφωλιά της ΕΕ πιστεύεις ότι θάχεις και "την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"!!!

Την επιμονή της, χωρίς κανένα περιθώριο αλλαγής στάσης στην ιδιωτικοποίηση, υπεράσπισε μέχρι τέλους η Αναπλ. Υπ. Οικονομικών κ. Βαλαβάνη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τη Σύσκεψη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής και Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΟΙΚ, την Τετάρτη 29 Απρίλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Τρίτη, 21 Απρίλη, έγινε η σύσκεψη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής στα Σεπόλια.
Συμμετείχαν με μέλη τους οι συλλογικότητες Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Σεπολίων – Ακ Πλάτωνος, Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Πόρτο Ράφτη, Λαϊκή Συνέλευση Κουκακίου –Ν. Κόσμου, Ανοικτή Πρωτοβουλία Αγώνα Βύρωνα,  Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη – Πολύγωνου, κάτοικοι από Καματερό. Επίσης ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν λόγω άλλων υποχρεώσεων από Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας, Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς, Εργατική Λέσχη Κερατσινίου, Πλειστηριασμός Λαϊκής Στέγης στα Μεσόγεια Στοπ, Λαϊκή Συνέλευση Ν. Σμύρνης. Παρουσιάστηκε σχέδιο για κοινή ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Σεπολίων – Ακ Πλάτωνος. Για τα ζητήματα που έμπαιναν από την ανακοίνωση έγινε σημαντική ενημέρωση και πλούσια συζήτηση. 
 
       Αποφασίστηκαν: