Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

KΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ με τις δυνάμεις του μνημονίου και τους συμμάχους τους.

Κάποιοι μιλάνε για 150.000, κάποιοι άλλοι για πολύ περισσότερους που κινητοποιήθηκαν και κατέκλεισαν το κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, στις 7 Νοεμβρη 2012.
Η παλλαϊκή κινητοποίηση στις 6-7/11, με τη 48ώρη πανεργατική απεργία, είναι το σημείο που έδειξε ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός έχουν τη δύναμη να τους ανατρέψουν, να καταργήσουν μνημόνια, να οδηγήσουν σε κατάρρευση την τρικομματική συμμορία του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη, από την "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη", διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.
Απ΄ευθείας λοιπόν από τους τοπικούς παραγωγούς στα Μεσόγεια αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα έγινε η διανομή προϊόντων όπως ρύζι, μέλι, λάδι (η ποσότητα που υπήρχε προς διανομή απορροφήθηκε "εν ριπή οφθαλμού"), αλεύρι, τραχανάς (είχε την τύχη του λαδιού), χυλλοπιτάκι και λαζάνια.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου - Π. Ράφτη" ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ παραγγελίες για διάθεση προιόντων στις 04 Νοέμβρη

Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου - Π. Ράφτη" συνεπής στον προγραμματισμό διάθεσης προιόντων απ΄ευθείας από τον παραγωγό σας προτείνει να πραγματοποιήσετε παραγγελία μέχρι τις 31/10 για :