Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη, από την "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη", διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.
Απ΄ευθείας λοιπόν από τους τοπικούς παραγωγούς στα Μεσόγεια αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα έγινε η διανομή προϊόντων όπως ρύζι, μέλι, λάδι (η ποσότητα που υπήρχε προς διανομή απορροφήθηκε "εν ριπή οφθαλμού"), αλεύρι, τραχανάς (είχε την τύχη του λαδιού), χυλλοπιτάκι και λαζάνια.

Οι ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές αλλά και έντυπες παραγγελίες που είχαμε απορροφήθηκαν, διανεμήθηκαν όμως πολύ περισσότερες ποσότητες στο σημείο διανομής παράπλευρα του κεντρικού δρόμου που συνδέει το Μαρκόπουλο με τον Π. Ράφτη. Πολλοί από τους περαστικούς, στη θέα του πανώ μας "Χωρίς Μεσάζοντες", σταμάτησαν και προμηθεύτηκαν προϊόντα που υπήρχαν ακόμα σε επάρκεια.

Διανεμήθηκε και ενημερωτικό υλικό που αφορούσε τη συμμετοχή μας αλλά και το κάλεσμα σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στα επικείμενα μέτρα εξαθλίωσης και των απεγιακών κινητοποιήσεων του τριημέρου που ξημερώνει από αύριο 5/11/2012.

Διαβάζουμε στην επιστολή της "Επιτροπή Αγώνα" προς τους επισκέπτες στο χώρο της διανομής:
" ..... Απέναντι στην καταλήστευση των εισοδημάτων μας, τους κόπους μιας ζωής και των ελπίδων μας για να δυναμώνουν και να συγκεντρώνουν τον πλούτο οι οικονομικά ισχυροί, αντιτάσσουμε την συλλογικότητα, τον αγώνα, την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση μας και ανοίγουμε δρόμους για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής μας. Απέναντι στο παλιό και σάπιο.....".


Στο κάλεσμα η "Επιτροπή Αγώνα" αναφέρει:

     Τρόϊκα εσωτερικού και εξωτερικού 
     διαλύουν τη ζωή μας
      Για να επιβιώσουμε πρέπει να φύγουν
  •       Δεν θα επιτρέψουμε να ψηφιστούν τα μέτρα                                                                             που υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας
  •       Λευτεριά απ΄τη ΔΟΤΗ κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ
  •       Διαγραφή του απεχθούς, χιλιοπληρωμένου χρέους
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοέμβρη
παραμένουμε στο Σύνταγμα 

Δώσαμε ραντεβού για τη μαζική κάθοδο στις διαδηλώσεις, την Τρίτη στις 10.30πμ και την Τετάρτη 4.30μμ στη θέση του θεάτρου ΣΑΡΑ, στο Μαρκόπουλο. Μετά  τη διανομή ακολούθησε παρουσία της Επιτροπής στην πλατεία Μαρκοπούλου που με ντουντούκα κάλεσε το λαό της πόλης σε αγώνα ενάντια στο 3ο Μνημόνιο, την κυβέρνηση και την τρόικα και μοίρασε ενημερωτικό υλικό στην πλατεία αλλά και στα διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Στην διανομή παραβρέθηκε και η "Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Μαρκόπουλου- Κουβαρά.

Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για την επόμενη διανομή προϊόντων (χρόνος, τόπος, διανεμόμενα είδη, τιμές) καθώς αυτή η πρώτη μας προτωβουλία διανομής είχε μεγάλη ανταπόκριση και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την επόμενη φορά.
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την υποστήριξη σας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574,epagomarko@gmail.com
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: