Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 8 Ιούλη 2013 (7:30 μ.μ.) στο 2ο Δημοτικό.ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
της "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ"
Δευτέρα, 8 Ιούλη 2013,  στις 7:30μμ,
στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Π. Ράφτη.


ΟΛΟΙ στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013,
στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στις 11.30 το πρωί.

Φίλοι και Συναγωνιστές,
  • Οι μειώσεις στους μισθούς, τα χαράτσια και η φοροληστεία, οι  απολύσεις, η ανεργία και η φτώχεια συνεχίζουν και επεκτείνονται.
  • Στο μαύρο της ζωής μας η τρικομματική κυβέρνηση πρόσθεσε το μαύρο στις οθόνες, στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία και τον πολιτισμό κλείνοντας την ΕΡΤ με «αιφνίδιο θάνατο» - μαζί και τους 2662 εργαζόμενούς της. Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία θα είναι αποκλειστικό πεδίο ελέγχου και κερδών για τα ιδιωτικά κανάλια και τους "Εθνικούς μας Εργολάβους"!

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (θέση ΜΕΡΕΝΤΑΣ-Ντάγλα): ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΠΙΟΥ ... χωρίς ψιλά γράμματα!

ΛΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΕΝΤΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΠΙΟΥ
  και ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Η τοπική μας κοινωνία το τελευταίο διάστημα απασχολείται με την κατάληξη αποκατάστασης και διαμόρφωσης του χώρου των λατομείων "Σταύρου" και "Μαλέα" στο Δήμο Μαρκοπούλου, στη θέση "Μερέντα".
Ακούστηκαν πολλά και συζητούνται ακόμα περισσότερα! Έρευνα-ρεπορτάζ των "Νέων Φακέλλων" έδειξαν και αποκάλυψαν πολλές πτυχές του ... προβλήματος.

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ" ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...Το συντονιστικό της "Επιτροπής Αγώνα", στις 18/06, αποφασίσε να συνυπογράψουμε το κείμενο-καταγγελίας και αλληλεγγύης του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Αττικής όσον αφορά τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά και της "πραξικοπηματικού" τύπου διακοπής σήματος όλων των συχνοτήτων της.
Το κείμενο που ακολουθεί, λιτό κι απέριττο, τα λέει όλα ...