Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Κορωπί 10/12/14... 

Για 5η συνεχόμενη Τετάρτη χθες, στο ειρηνοδικείο Κορωπίου μεταξύ 15.45 - 17.00, αντιστεκόμενοι - αλληλέγγυοι εμποδίσαμε τους πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών οικογενειών από τράπεζες.
Άλλη μια Τετάρτη λοιπόν στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου ο χώρος γέμισε από πολίτες της Ανατολικής Αττικής που απέτρεψαν το έσχατο!!! 

Μετά την ματαίωση των πλειστηριασμών βρεθήκαμε η "Ανοιχτή Πρωτοβουλία" των συμμετεχόντων συναγωνιστών, για συζήτηση και καλύτερο συντονισμό. Αυτό γίνεται κάθε Τετάρτη και έχει δημιουργηθεί και μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Η συμμετοχή μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη και οργανώνεται όλο και καλύτερα!!! Εντυπωσιακό "happening" το ... Χριστουγεννιάτικο δεντράκι που στολίστηκε στην είσοδο... Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε Τετάρτη!!!

Όσα μέλη της "Επιτροπής Αγώνα" μπορούν και επιθυμούν, είναι απαραίτητο να έρχονται ώστε η μαζική συμμετοχή σ' αυτή τη δράση να αναβάλει τους πλειστηριασμούς και ενδεχόμενα κάποια στιγμή να τους ματαιώσει οριστικά. Μέχρι τώρα στην πρωτοβουλία αυτή έχουν έρθει κάτοικοι από Αρτέμιδα, Κορωπί, Ραφήνα, Λαύριο.

Η συμμετοχή μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη και οργανώνεται όλο και καλύτερα!!! Εντυπωσιακό ήταν το δεντράκι που λόγω των ημερών στολίστηκε στην είσοδο... Όμως το ποιο σημαντικό είναι η συνέλευση που ακολούθησε και η συμμετοχή των μελών μας συνεχώς αυξάνει. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε Τετάρτη!!! 


Πηγή: "Συντονιστικό Μεσογείων κατά των Πλειστηριασμών"
Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολίδης-Θαν. Π'γεωργίου
Φώτο: Γιώργος Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: