Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η υπεράσπιση της λαϊκής στέγης στην ... πράξη! (αύριο Τετάρτη στις 3,30 μ.μ., στο ειρηνοδικείο Κορωπίου)

... SOS!!! αύριο Τετάρτη στις 3,30 μ.μ. στο ειρηνοδικείο Κορωπίου
Τα «κόκκινα στεγαστικά», τα χρέη προς εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, η ανεργία και η απλήρωτη εργασία που συνεχώς αυξάνονται, ο ΕΝΦΙΑ και τα ... συναφή χαράτσια οξύνουν τους κινδύνους για την απώλεια της λαϊκής στέγης σε συνδυασμό με την εφαρμογή του νέου νόμου για τους πλειστηριασμούς στο 1/3 της αγοραστικής τους αξίας, από 1/1/2015.  
Χρειάζεται λοιπόν να δυναμώσουμε τους αγώνες μας με ενεργητικές πράξεις αντίστασης και ανυπακοής και να απαιτήσουμε κατάργηση της λαϊκής φορομπηξίας και πλήρη προστασία του δικαιώματος στην ιδιοκατοίκηση για τα λαϊκά στρώματα.

Στα πλαίσια αυτών των αγώνων η "Επιτροπή Αγώνα" σας ενημερώνει και συγχρόνως σας καλεί αύριο, Τετάρτη 12/11/2014, στις 3,30 μ.μ. στο ειρηνοδικείο Κορωπίου να υπερασπίσουμε το δικαίωμα 2 συνανθρώπων μας που απειλούνται με κατάσχεση της 1ης και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ τους κατοικίας.

Συγκεκριμένα η μια περίπτωση αφορά 3μελή οικογένεια (άνεργη, μητέρα 2 παιδιών) και η δεύτερη περίπτωση 4μελή οικογένεια με τον σύζυγο να εργάζεται μακριά από το σπίτι του (στη Λάρισα) για να τα βγάλει πέρα!

Η μαζική μας παρουσία και αντίσταση πιθανόν να "μπλοκάρει" τη διεξαγωγή της δίκης και να αποτρέψει τις κατασχέσεις.
Ας υπερασπιστούμε την λαϊκή στέγη στην ... πράξη!

                                                              ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! 
  ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574, epagomarko.blogspot.gr,
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: