Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μεγαλοεργολάβοι «κερνάνε» – Καναλάρχες «πίνουν» και το Κράτος … «κομπάζει» για … πρωτογενές πλεόνασμα (ληστεύοντας το μόχθο μας)!
Την Κυριακή 16 Φλεβάρη στις 11 το πρωί, οργανώνεται κινητοποίηση στα διόδια των Αφιδνών. Την κινητοποίηση αποφάσισε το συντονιστικό φορέων Ωρωπού, και ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού την Πέμπτη 13/2 το απόγευμα (δείτε την ανακοίνωση από το site του Δήμου εδώ). Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής με αφορμή τις εξοντωτικές αυξήσεις 60% (!) που έγιναν στα ληστρικά τιμολόγια των χαρατσιών-διοδίων, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση ... ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ
ιστολόγιο  :    epitropi3den.blogspot.gr      μέιλ : epitropi3den@gmail.com

                                                                                                  ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2014

ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ - ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ

                                                       60% ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Εν μέσω κρίσης και την ώρα που φτωχοποιούν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού με την επιδρομή φοροληστείας, χαράτσια, με 30% ανεργία και μισθούς πείνας, οι μεγαλοεργολάβοι των δρόμων αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη νέα χαριστική αποικιακού τύπου σύμβαση και να επιβάλλουν 60% αυξήσεις στα διόδια. όπως και ενεργοποίηση νέων διοδίων.
Αφού εισέπρατταν επί τρία χρόνια τα διόδια χωρίς να κάνουν ούτε μέτρο δρόμου, έρχονται να επιβάλλουν τις αυξήσεις με την αγαστή συμφωνία της κυβέρνησης με την δικαιολογία να ξεκινήσουν τα έργα που είχαν υποχρέωση να είχαν ήδη κάνει! (έχουν υλοποιήσει μόνο το 30% του έργου από το σύνολο των χρημάτων που έχουν εισπράξει.)
Παίρνουν σχεδόν το 90% της χρηματοδότησης από προγράμματα της Ε.Ε. και των τραπεζών που ο λαός ανακεφαλαιοποίησε με δικά του χρήματα και αυτοί με το 10% έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικούς δρόμους όλες τις εθνικές οδούς.
Και για να τους προστατέψουν ακόμα περισσότερο κάνανε παράβαση του ΚΟΚ τη μη πληρωμή των διοδίων και μάλιστα τοποθετούν κάμερες της Τροχαίας για να έρχεται κατευθείαν η κλήση στον κάθε "παραβάτη".
Μηχανεύονται ταυτόχρονα μέτρα για να κατευνάσουν τον αναβρασμό και την αγανάκτηση του κόσμου, μοιράζοντας υποσχέσεις για κάρτες εκπτωτικές στους κατοίκους που μένουν κοντά στα διόδια.  Θέλουν έτσι να διασπάσουν ταυτόχρονα ένα νέο κύμα κινήματος ενάντια στα διόδια.
Εμείς σαν Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για ένα ενωμένο κίνημα ενάντια σε όλα τα διόδια για την ολοκληρωτική κατάργησή τους, για ελεύθερους δρόμους για το λαό.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: