Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η Άρνηση να πληρώνεις διόδια για νάχεις ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι σου είναι παράπτωμα (!) και ... Διώκεται!


Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής με αφορμή τις συλλήψεις που έγιναν, λόγω της αντίστασης και της άρνησης κατοίκων να δεχτούν τα εξοντωτικά διόδια-χαράτσια, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση ...


 ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ   ΑΤΤΙΚΗΣ
ιστολόγιο  :    epitropi3den.blogspot.gr               μέιλ : epitropi3den@gmail.com

2/2/2014
 
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Το πρωί της Δευτέρας 10/2/2014 αστυνομικοί συνέλαβαν 6 κατοίκους της Β.Α. Ατττικής, δήμαρχο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ωρωπού, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση ενάντια στα διόδια, έξω από τα σπίτια τους. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν στήσει καρτέρι έξω και από άλλα σπίτια κατοίκων για να τους συλλάβουν.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αυξήσεις 60% στα διόδια και οι κάτοικοι της Β.Α. Αττικής, που αγωνίζονται για ελεύθερη μετακίνηση, ξεσηκώθηκαν για μια ακόμα φορά.  Την Κυριακή 9/2 οι κάτοικοι οργάνωσαν μεγάλη μαζική συγκέντρωση στα διόδια της Μαλακάσας, την οποία στήριξε με απόφασή του και το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού, και τη Δευτέρα η κυβέρνηση ξεκινά κύμα συλλήψεων. Αυτές οι συλλήψεις αποτελούν συνέχεια της βιομηχανίας δικαστικών διώξεων κατοίκων για τις κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια που ξεκίνησαν το 2009. 
Κυβέρνηση, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. φτωχοποιούν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού με ανεργία, μισθούς πείνας, χαράτσια για να χρηματοδοτούν τους τοκογλύφους δανειστές και τις τράπεζες και την ίδια ώρα ληστεύουν και το τελευταίο ψίχουλο με τα υπέρογκα διόδια για όφελος των μεγαλοεργολάβων των δρόμων, που με τις χαριστικές συμβάσεις εισπράττουν και δεν εκτελούν καν έργα. Για να περάσουν τα μέτρα επιβάλλουν αυταρχισμό, καταστολή και διώξεις. Δεν θα τους περάσει !
 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ
ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΟΧΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
                                 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
                                 ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: