Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πως η κατάργηση της αντεργατικής σύμβασης "μιας μέρας" και η μόνιμη δουλειά για τους συμβασιούχους, καταργούνται με την εκκαθάριση του Οργανισμού!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για συμβασιούχων εργαζομένοι μιας ημέραςΜετά την συνάντηση των συμβασιούχων εργαζομένων (!) στον ΟΔΙΕ στις 3/4, με την αναπληρώτρια υπ . Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και τις ραγδαίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, η Γ.Σ. των συμβασιούχων εργαζομένων (!) στον ΟΔΙΕ κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αθήνα, 21/4/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Γ.Σ. των συμβασιούχων «μιας μέρας» καταγγέλλει την ιδιωτικοποίηση του ΟΔΙΕ που προχωράει ραγδαία και μας οδηγεί στην απόλυση.
Η αλλαγή της πολιτικής θέσης της κυβέρνησης σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση του ΟΔΙΕ και τις ιδιωτικοποιήσεις συνολικά δείχνει πως οι κόκκινες γραμμές που διακήρυσσε αναιρούνται η μια μετά την άλλη. Από τη μία εγκατέλειψε τις εξαγγελίες για την εξυγίανση και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του οργανισμού και από την άλλη συντηρεί το απαράδεκτο καθεστώς της σύμβασης «μιας μέρας».
Δε δεχόμαστε η δουλειά μας και η ζωή μας να γίνουν θυσία στις συμφωνίες τους με την Ε.Ε. και τους κάθε είδους επενδυτές.
Εμείς οι 500 συμβασιούχοι «μιας μέρας» ενώνουμε τις φωνές μας με όσους παλεύουν για το δικαίωμα στη μόνιμη και αξιοπρεπή εργασία.
Καλούμε τους συναδέλφους μας σε συγκέντρωση την Πέμπτη 23/4/2015 στις 11 π.μ. στο Υπ. Οικονομικών και το ΤΑΙΠΕΔ.
Καλούμε τα συνδικάτα και άλλους φορείς να μας στηρίξουν στον αγώνα μας.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΕ

Δείτε επίσης ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο της ΠαΝΤΙ3Ρα για τον ΟΔΙΕ και τα ιστορικά ... πεπραγμένα βουλευτών της σημερινής κυβέρνησης! Απολαύστε το ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: