Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα της "Επιτροπής Αγώνα" σε συμμετοχή στην Γενική Πολιτική Απεργία της Πέμπτης (13/06), με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ!

... η σπίθα θα γίνει Πυρκαγιά! Και θα τους κάψει.
Να κάνουμε την σπίθα, που άναψαν στην ΕΡΤ, "Πυρκαγιά" που θα τους κάψει!

H "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη" παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις που αφορούν την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η απόφαση αυτή αποτελεί την άμεση εφαρμογή του σχεδίου Κυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ και Κεφαλαίου για:
· Τις απολύσεις χιλιάδων εργαζόμενων του Δημοσίου, με πρώτους τους 2800 εργαζόμενους της ΕΡΤ
· Την διάλυση της δημόσιας ενημέρωσης, που τόσα χρόνια πληρώνουμε και την παράδοσή της στο ιδιωτικό κεφάλαιο και τους καναλάρχες για άμεσο έλεγχο και κερδοφορία.

Μετά την Υγεία, την Παιδεία και το Νερό, δέχεται βάρβαρη επίθεση η δημόσια ενημέρωση με έναν τρόπο που ούτε η Χούντα των συνταγματαρχών τόλμησε να κάνει . Υλοποιείται συνολικά η διάλυση κάθε δημόσιας παροχής και υπηρεσίας υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων, οι μαζικές απολύσεις σε όλο το δημόσιο και η επιβολή του εργασιακού μεσαίωνα παντού.

Με βάση τα παραπάνω η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη" χθες 11 Ιούνη 13, στο Δημοτικό Συμβούλιο κάλεσε εμβόλιμα, όλο το Δημ. Συμβούλιο, να εκδώσει ψήφισμα στήριξης και συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και ενάντια σε τέτοιου είδους πραξικοπιματικές ενέργειες και συγχρόνως καλεί όλους μας να συμμετέχουμε μαζικά στην κατάληψη του κτηρίου της ΕΡΤ. 

Καλούμε τους εργαζόμενους και όλη την τοπική κοινωνία να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν, με την ενεργή συμμετοχή τους, τις 24ωρες κυλιόμενες απεργίες που κήρυξε το Συντονιστικό των σωματείων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ όπως επίσης να γιγαντώσουν με τη φωνή τους την Παλλαϊκή διαδήλωση στη Γενική Πολιτική Απεργία της Πέμπτης (13/06) που κήρυξε το συντονιστικό των Πρωτοβάθμιων σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα καθώς και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

                                            ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!
               ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ και ΔΝΤ.

ΣΗΜΕΡΑ , 12/06 , ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , 5 μ.μ  , για πορεία με κατάληξη το κτίριο της ΕΡΤ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ για να ρίξει ο λαός ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ. των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ της ΕΡΤ  ΕΔΩ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: