Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Οι δημότες Μαρκόπουλου - Π. Ράφτη δήλωσαν: "Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει!".

Επί τω ... έργω! "Την δουλειά μας κάνουμε!"
Μία ακόμα προσπάθεια των κέντρων τρομοκράτησης μέσω διακοπών της ΔΕΗ σήμερα στον Πόρτο Ράφτη. Στις 11:30 το πρωϊ περίπου ένα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ (Συνεργεία αποκατάστασης και συντήρησης δικτύου της ΔΕΗ) έκανε πάλι το θαύμα της.

Σε γνωστό επαγγελματία (φούρνος), στο Π. Ράφτη, πήγε και έκανε διακοπή της παροχής από την κολώνα της ΔΕΗ. Χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες αυτής τους της ενέργειας σε έναν επαγγελματικό χώρο παραγωγής ειδών πρώτης ανάγκης (ψωμί και τα συναφή προϊόντα) προχώρησαν στην πραγματοποίηση της διακοπής.
Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π.Ράφτη" ενημερώθηκε και ενημέρωσε ΑΜΕΣΑ και σε λίγα λεπτά βρέθηκαν 14 άτομα, φίλοι και μέλη της "Επιτροπής", στον τόπο του ... εγκλήματος. Οι υπάλληλοι του συνεργείου αντιμετώπισαν την έντονη αντίδραση των παρεβρισκομένων και μετά από ολιγόλεπτο λεκτικό διαξιφισμό με επιχειρήματα από μέρος της "Επιτροπής" έκαναν δεκτή την απαίτηση μας για επανασύνδεση της παροχής.
Στην συνέχεια πήγαμε όλοι η ομάδα στην Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής της ΔΕΔΔΗΕ και μιλήσαμε και με τον Διευθυντή κ. Κότσαλο Γιώργο μεταφέροντας του την απαίτηση μας ότι πρέπει:
...και η "ταυτότητα" του έργου!
Ως συνήθως το ..."έγκλημα" θέλει 2-3!
  • Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος. Επανασυνδέσεις του κομμένου ρεύματος σ’ όλα τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις.
  • Οι Διακανονισμοί να γίνονται σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθένα. Πληρωμή των λογαριασμών στα ταμεία της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι. Δωρεάν ρεύμα για άνεργους και άπορους.
  • Να μην υπεξαιρούνται χρήματα του ρεύματος για το χαράτσι.
  • Να γίνουν μειώσεις και όχι αυξήσεις στα τιμολόγια. Δημόσια-δωρεάν τα κοινωνικά αγαθά.
Οι διαμαρτυρίες και ... προειδοποιήσεις!
Η Ταυτότητα του ... "εγκλήματος".
Επαναλαμβάνουμε ότι η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π.Ράφτη" μετά από συντονισμένες δράσεις, με "οδηγό" τις Γενικές Συνελεύσεις μας, έχουμε κατορθώσει να πλησιάσουμε σχεδόν όλους τους συμπολίτες μας και να τους εμπνεύσουμε το συναίσθημα της αλληλεγγύης στα προβλήματα του/μας ώστε να νοιώσουμε όλοι ότι     Δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε όλοι.
Έχουμε καταγράψει τις αγωνίες μας, τους προβληματισμούς τους, τις προτάσεις μας και τις εμπειρίες τους, έχουμε δώσει οδηγίες πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ και καλύπτουμε τεχνικά όποιον ιδιοκτήτη πρόκειται να πέσει ή θα πέσει θύμα διακοπής ηλεκτροδότησης, όπως η σημερινή.
Η τρομοκρατία τους δεν πέρασε και δε θα περάσει γιατί ...                                    

                                              ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΡΕΥΜΑ και ΝΕΡΟ
                                ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.

                                                 Η Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π.Ράφτη
                     "όχι στα χαράτσια"Τηλ. 6934552574, epagomarko@gmail.com, epagomarko.blogspot.gr,
                                                            Δε χρωστάμε – Δεν πουλάμε – Δεν πληρώνουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια: