Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η "Επιτροπή" μας, καλεί σε Αντι-Φασιστική/Ρατσιστική Σύσκεψη όλους τους φορείς.

Προς : κάθε σωματείο, σύλλογο, γονέων,
              15μελή μαθητών, πολιτιστικό σύλλογο
              και κάθε φορέα και όποιον ενδιαφέρεται
Κάλεσμα σε σύσκεψη
για δράση ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό
Σάββατο 12/1/1013, 6μμ, στον Πολιτιστικό πολυχώρο του Δήμου
      στο Πόρτο-Ράφτη (δίπλα στο super market Μαρινόπουλος) 

                                                           
Στην κρίση και στις συνθήκες εξαθλίωσης του λαού τροφοδοτείται και βρίσκει έδαφος η ανάπτυξη του φασισμού και του ρατσισμού.
Ο φασισμός που ιστορικά αιματοκύλησε τους λαούς, μαζί και τον ελληνικό με σκληρό φόρο αίματος, παρουσιάζεται ως «σωτήρας» και «διέξοδος» αντιστρέφοντας την πραγματικότητα και αποκρύπτοντας «εύσχημα» ότι αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος στην επιβολή της βάρβαρης πολιτικής λεηλασίας, εξαθλίωσης και κατάργησης των δικαιωμάτων του λαού.
Σήμερα που ο φασισμός σηκώνει κεφάλι καιεμφανίζεται απειλητικά, σε διάφορες περιπτώσεις και στην περιοχή μας, θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση όλων των αγωνιζόμενων και ευαίσθητων ανθρώπων να αναπτύξουν δράση για την αντιμετώπισή της φασιστικής και ρατσιστικής απειλής. Είναι αναγκαίο να συμβάλουμε σε ένα αγώνα αποκάλυψης, απομόνωσης και αντιμετώπισης του φασισμού και του ρατσισμού και «έξωσής» τους από την περιοχή μας και ευρύτερα από την κοινωνία.
Θεωρούμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πάλης για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας και του αγώνα για μια καλύτερη ζωή.
Πιστεύουμε ότι σ΄ αυτή την προσπάθεια πρέπει να έχει θέση κάθε σωματείο, σύλλογος, η νεολαία (μαθητές, εργαζόμενοι, άνεργοι και φοιτητές) και κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος. Η αντιφασιστική δράση πρέπει να διαπεράσει τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία, τους χώρους πολιτισμού και όλη την κοινωνική ζωή του τόπου μας.
Καλούμε λοιπόν σε σύσκεψη κάθε φορέα και κάθε έναν που ενδιαφέρεται, το Σάββατο 12/1/1013 στις 6μμ, στον Πολιτιστικό πολυχώρο του Δήμου στο Πόρτο-Ράφτη
(δίπλα στο super market Μαρινόπουλος)
για συζήτηση και οργάνωση στην περιοχή μας συγκεκριμένης δράσης ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό. 
  Στη σύσκεψη θα συζητηθούν προτάσεις και πρωτοβουλίες για
  την ανάπτυξη αντιφασιστικής και αντιρατσιστικής δράσης –
  κάθε σκέψη, ιδέα και πρόταση είναι ευπρόσδεκτη
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574,epagomarko@gmail.com, epagomarko.blogspot.gr,
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: