Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το ρολόι της ζωής μας γυρνάει 100 χρόνια πίσω! Ας το βάλουμε στην ... ΩΡΑ του!


   Οι Δήμοι της Ανατ. Αττικής αλλά και όλης της χώρας έχουν ξεπεράσει τα όρια ανοχής και αντοχής τους ιδίως μετά την ψήφιση των νέων μέτρων που περιλαμβάνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2013-2016, οι ρυθμίσεις του οποίου αφορούν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Οι καταστροφικές συνέπειες των εφαρμοστικών προγραμμάτων της κυβερνητικής Τρόϊκα, σε "κουμπαριά" με την ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, εξαθλιώνουν την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα της υγείας, της παιδείας, των μισθών και των συντάξεων, της κοινωνικής ασφάλισης και των κοινωνικών παροχών.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση εμφανίζονται αποφασισμένοι και αντιδρούν δυναμικά με καταλήψεις των Δήμων και κινητοποιήσεις.
Βρίσκονται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που υλοποιηθεί η προγραμματισμένη  ιδιωτικοποίηση των τμημάτων καθαριότητας και αποκομιδής των απορριμμάτων. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν μία τέτοια εξέλιξη αποτελεί «αιτία πολέμου», τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τις δημοτικές αρχές που θα υλοποιήσουν ένα τέτοιο μέτρο.
 Το ρολόι της ζωής μας γυρνάει 100 χρόνια πίσω! Η επίθεση που δεχόμαστε είναι πρωτοφανής σε σφοδρότητα και αγριότητα.
Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη" συμπαραστέκεται ενεργά σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση των εργαζομένων στους ΟΤΑ και δηλώνει ότι παλεύει δίπλα σε κάθε δίκαιο αγώνα ενάντια σε ότι καταδικάζει το λαό μας στην εξαθλίωση.
Η υποβάθμιση των ΟΤΑ αφορά και εμάς που, σημειωτέον, επιβαρυνόμαστε από την δημοτική φορολογία και τα έσοδα κλείνουν τις τρύπες του ΤΑΙΠΕΔ και όχι των αναγκών μας.

      ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
                    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
                          να διωξουμε κυβέρνηση και τροικα

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: