Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η "Επιτροπή Αγώνα" συνεκτίμησε και καλεί σε αγωνιστική παρέμβαση στον Ιππόδρομο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιππόδρομος μαρκόπουλο   Φίλοι και συναγωνιστές,
σας ενημερώνουμε για την συζήτηση που κάναμε σήμερα, στην προγραμματισμένη συνάντηση της "Επιτροπής Αγώνα" για τον Ιππόδρομο:

Αποφασίστηκε η εξέλιξη του συντονισμένου αγώνα με τους εργαζόμενους στον Ιππόδρομο, ώστε:




  • να μην ιδιωτικοποιηθεί η Δημόσια γη του Ιπποδρόμου και του Ολυμπιακού ακινήτου.
  • να μην κλείσει ο ΟΔΙΕ και να παραμείνει κρατική η λειτουργία του ιπποδρομιακού Στοιχήματος με αντισταθμιστικά οφέλη για την δημιουργία αθλητισμού και πολιτισμού για όλους.  
  • να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι (μιας ημέρας !) εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο και να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι συμβασιούχοι.

 Μπροστά στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το Στοίχημα (εκπίπτει η ισχύς της εγγυητικής στις 19/03) στον όμιλο Μελισσανίδη, ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους στον Ιππόδρομο, τους συμπολίτες μας στον Δήμο, τη Δημοτική αρχή και τους βουλευτές που εκλέχτηκαν από την περιοχή (υπόλοιπο Αττικής) ...

  1. σε συγκέντρωση στον Ιππόδρομο, την Δευτέρα 16/03, στις 12:00' π.μ. για τη χάραξη κοινού αγωνιστικού σχεδίου ανατροπής της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης.
  2. σε συγκέντρωση στον Ιππόδρομο, την Τρίτη 17/03, στις 11 π.μ., για παρέμβαση και πίεση προς το Δ.Σ. να ενεργήσει με γνώμωνα την αναστολή της διαδικασίας κατάσχεσης λόγω λήξης ισχύος της εγγυητικής επιταγής από τον "επενδυτή" Μελισσανίδη. 
  3. σε παράσταση στο υπουργείο οικονομικών , την Πέμπτη 19/03 (την ώρα να την συναποφασίσουμε , με τους εργαζόμενους) , για να μην υπογράψει η κυβέρνηση την ιδιωτικοποίηση
  4. στην συνδιοργάνωση Ημερίδας με σκοπό την άμεση και έγκριτη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλου του κόσμου της εργασίας σε όλη τη χώρα, μέ την παρουσία των ΜΜΕ που θα καλύψουν την εκδήλωση.

   Ως Επιτροπή Αγώνα κατοίκων καλούμε σε συνδιοργάνωση, τους εργαζόμενους στον ιππόδρομο, τα σωματεία εργαζομένων στην περιοχή, τη δημοτική αρχή και την περιφερειακή αρχή της Αττικής (τον χώρο και την ημερομηνία της ημερίδας να την συναποφασίσουμε με τους άλλους κοινωνικούς φορείς και τις τοπικές και περιφερειακές αρχές).

   Τέλος , ως Επιτροπή Αγώνα , αφήνουμε ανοικτό και το ενδεχόμενο δικαστικής προσφυγής , με βάση το άρθρο 57 περί "προσβολής της προσωπικότητας κατοίκων" , καθώς απαλλοτριώθηκε η γη τους από το κράτος για το Δημόσιο συμφέρον αντίθετα όμως ξεπουλιέται-εκποιείται σε επιχειρηματικούς ομίλους.

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574, 
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: