Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων ... κινήθηκαν στα γνωστά πλαίσια: ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΑΝ.

Χθες (04/02/2015), πιστοί πλέον στο ραντεβού ενάντια στους πλειστηριασμούς απ' τα "κοράκια" των ... σωτήρων μας, έδωσαν το παρόν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας πολλές συλλογικότητες από το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής, από το κίνημα «Πλειστηριασμοί STOP». Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Ειρηνοδικείου το ανθρώπινο "τείχος" που έχτισαν μέλη κινημάτων, ενώσεων και συλλογικοτήτων, κατάφερε να αποτρέψουν 16 πλειστηριασμούς ακινήτων φωνάζοντας συνθήματα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», κ.α.


Η Χριστίνα Βελλίδου δήλωσε σε δημοσιογράφο του protothema.gr: «Αναγκάστηκα να πάρω δανεικά για να σώσω τις επιχειρήσεις μου. Μου βγάζουν σε πλειστηριασμό τα τέσσερα καταστήματά μου και το σπίτι που μένω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τα σώσω».
Να σημειώσουμε ότι στο Ειρηνοδικείο, για προσωπική της υπόθεση, βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συνομίλησε  με αρκετά μέλη των οργανώσεων και των κινημάτων και εξέφρασε την συμπαράστασή της.

Να σημειωθεί ότι συνάντηση συλλογικοτήτων έγινε για τους ίδιους λόγους και στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας όπου, φυσικά αποτράπηκαν κι εκεί οι πλειστηριασμοί. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τετάρτη (11/02).

Οι πλειστηριασμοί των ακινήτων μπορεί να ανεστάλησαν για τουλάχιστον 3 μήνες ο αγώνας όμως συνεχίζεται!

Πηγή: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Ρεπορταζ: νικος η. κασιμης

Δεν υπάρχουν σχόλια: