Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ"/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/10

Η "Επιτροπή Αγώνα" συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις της ενάντια σε κάθε είδους χαράτσια εξαθλίωσης όπως αυτό του ΕΕΤΗΔΕ που μας τον "φορέσανε" μαζί με τον ΦΑΠ σαν ... έκτακτο, τον μεταμφιέσανε σε ΕΕΤΑ και τον παρουσιάζουνε ως νέο μειωμένο (!) ΕΝΦΙΑ μαζί με τους υπόλοιπους 38 φόρους που αφορούν την ακίνητη περιουσία (φόρος υπεραξίας στις πωλήσεις ακινήτων, φόρος μεταβίβασης, φόρος χρησικτησίας, συμπληρωματικός φόρος επί συνόλου περιουσίας, κ.λ.π.) συμμετέχει στο κάλεσμα του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής προς τις Λαϊκές Συνελεύσεις, Επιτροπές Κατοίκων, πρωτοβάθμιων σωματείων και Συνδικάτων για την συνέχιση του αγώνα ενάντια στο ληστρικό χαράτσι του ΕΝΦΙΑ.Στον συντονισμό συμμετέχει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κ. Σωτηρίου".
Διαβάστε την πρόσκληση του Σ.Σ.Α. και την επιστολή στήριξης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κ. Σωτηρίου" στο συντονισμό ...


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
e-mail:epitropi3den@gmail.com, ιστολόγιο: http://epitropi3den.blogspot.gr, τηλ.211 8002055


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/10
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Το προηγούμενο διάστημα αναπτύχθηκαν από πολλές συλλογικότητες στην Αττική και σε όλη τη χώρα μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων ενημέρωσης για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του ΕΝΦΙΑ και τις επιπτώσεις του και για την οργάνωση της λαϊκής αντίστασης ενάντια στο κοινωνικά άδικο  χαρακτήρα της επιβολής και καταβολής του.
Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής απευθύνει κάλεσμα σε Λαϊκές Συνελεύσεις και Επιτροπές Κατοίκων, σε πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικάτα για:
  • τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στο ληστρικό χαράτσι του ΕΝΦΙΑ,
  • τη συσπείρωση σε ένα μεγάλο  λαϊκό κίνημα για την κατάργηση όχι μόνον του συγκεκριμένου νόμου αλλά και την ανατροπή συνολικά των εξοντωτικών φοροληστρικών πολιτικών που εφαρμόζονται ενάντια στην κοινωνική πλειοψηφία και κτυπάνε άμεσα βασικά δικαιώματα, όπως αυτό στη στέγη, με σκοπό την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων δανειστών και των συμφερόντων τραπεζών και οικονομικά ισχυρών.    

Καλούμε σε ευρεία σύσκεψη σωματείων, συλλογικοτήτων περιοχών και φορέων για να εκτιμήσουμε τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των δράσεων μας, τις δυνατότητες και τις μορφές για τη συνέχεια και για να αποφασίσουμε νέες δράσεις στο ύψος των απαιτήσεων και αναγκών και για να συντονίσουμε τις ενέργειες και τους αγώνες μας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Κατοίκων Κολωνού-Σεπολίων-Ακ. Πλάτωνα (Αμφιαράου 153, κοντά στο σταθμό «Σεπόλια» του Μετρό)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574, epagomarko@gmail.com, epagomarko.blogspot.gr,
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Την στήριξή του στο συντονισμό σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στη φοροληστεία και τον ΕΝΦΙΑ και την υπεράσπιση των σπιτιών της  λαϊκής οικογένειας από το κράτος και τις τράπεζες δημοσιοποιεί και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κ. Σωτηρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: