Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΩ ΜΑ, ... ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ: Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!
Σαν ... μεθαύριο 18 Σεπτέμβρη, πριν ένα χρόνο, έσβησαν το αντιφασιστικό τραγούδι του Παύλου Φύσσα. H "εν ψυχρώ" και προσχεδιασμένη δολοφονία του αντιφασίστα-μουσικού από το Κερατσίνι , απο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής με το χέρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά και της συμμορίας του, ανέδειξε το στυγνό πρόσωπο του φασισμού και τις δολοφονικές μεθόδους του ναζισμού. Είχαν προηγηθεί καταλήψεις πλατειών "μόνο για Έλληνες" απο δήθεν αγανακτισμένους κατοίκους, επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους, προγκρόμ ενάντια σε μετανάστες με ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα, επιθέσεις κατά μελών του ΠΑΜΕ (Πέραμα) και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κηφισσιά, Σέρρες, κ.α.) κι άλλες δολοφονίες. 
Ένα χρόνο μετά, αφού οι κυβερνητικοί ... προβληματισμοί "ανακάλυψαν την Αμερική" (... την φασιστική Χ.Α. που χάϊδευαν και συνεχίζουν να το κάνουν) και τους "καταδίκασε" και ο ... αδέκαστος Πρετεντέρης, οι " διώξεις" της κυβέρνησης ενάντια στη ναζιστική Χ.Α ούτε μας πείθουν ούτε μας ικανοποιούν! Πως να μας πείσει άλλωστε όταν η ίδια, μαζί με τα καθεστωτικά ΜΜΕ και την διακριτική ή απροκάλυπτη στήριξη των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους και μέρους των λειτουργών της Θέμιδας, επώασε, στήριξε και στηρίχτηκε στην άνοδο του φασισμού;
Πως να μας πείσει όταν η αντιμεταναστευτική πολιτική της ίδιας και της Ευρωπαικής Ένωσης ευθύνονται για τα ναυάγια στο Φαρμακονήσι, τη Λαμπεντούζα και σε κάθε άκρη της Μεσογείου; Όταν υπόσχεται την πάταξη των "δύο άκρων" εξισώνοντας τους δημοκράτες αγωνιστές με τους δολοφόνους τους οποίους προσπαθεί, με αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, ν' αφήσει ελεύθερους! Εξυφαίνουν την "Μ.Δ." (Μετά Δίκη) εποχή της Χ.Α. για να εξαϋλώσουν την Μ.Φ. (Μετά Φύσσα) αντιφασιστική οργή!

Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη" έχοντας σφραγίσει την αντιφασιστική της ταυτότητα, στην πορεία της μέχρι σήμερα, καλεί:

κάθε συλλογικότητα, σωματείο, σύλλογο, την νεολαία, τους μαθητές και τους γονείς τους, τους δασκάλους-καθηγητές, τους μαζικούς, πολιτιστικούς φορείς, τον κάθε Αντιφασίστα

    να πάρει μέρος στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 
    την Πέμπτη 18/9 στις 18:00 στο Κερατσίνι  
    στην Παναγή Τσαλδάρη, εκεί όπου δολοφονήθηκε 
                             ο Παύλος Φύσσας αλλά το   
                    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 
                          Θ' ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Τα αποτελέσματα της εγκαθίδρυσης του φασισμού-ναζισμού είναι ... νωπά ακόμα από την κρίση του 1929, που ξεπέταξε το "τέρας" για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία. Πρέπει λοιπόν να ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ και να ενημερώνουμε τι γίνεται στη γειτονιά μας (Ουκρανία) με τη συμμαχία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ να "σιγοντάρει" τους νεοφασίστες της Ουκρανίας, να αναδεικνύουμε την άνοδο του ακροδεξιού εθνικισμού στην ΕΕ, την τάση αναγέννησης και ενίσχυσης του νεοφασισμού στην Ευρώπη αλλά και την εκλογική ενίσχυση της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές (... τυχαίο; Δεν νομίζω!).

Ο Παύλος Φύσσας, ο Αλέξης, ο Λουκμάν και ο Μπερκίν φωτίζουν τον αγώνα μας ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία!!".

Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί οι παρακάτω κινητοποιήσεις (στην Αττική):
  • Πέμπτη 18/9 στις 18:00 Αντιφασιστική Πορεία στο Κερατσίνι στην Παναγή Τσαλδάρη, όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.
  • Παρασκευή 19/9 Συναυλία στο Σύνταγμα  από την κίνηση «Δεν Ξεχνάμε», φίλοι και οικογένεια Παύλου Φύσσα
  • Κυριακή 21/9 Αντιφασιστικό Φεστιβάλ στο Κερατσίνι στο Πάρκο Σελεπίτσαρη
  • Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτέμβρη Αντιρατσιστική Γιορτή στο λόφο Κολωνού

Δεν υπάρχουν σχόλια: