Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ (τη Χουντα) ΤΟ '73!



40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΤΗΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!
Συνεχίζουμε τον αγώνα για
ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!
ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στις Εκδηλώσεις και την Πορεία
του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, την Κυριακή 17 Νοέμβρη 2013.
  

  Φίλοι, Φίλες και συντοπίτες,
Έχουν περάσει 40 χρόνια από εκείνες τις «μαύρες μέρες» του Απρίλη του ’67!

Κρατική Καταστολή ... "ΧΘΕΣ"!
  • Τότε …
Τάνκς, Βία, Συλλήψεις, «Αυτοκτονίες», Έλεγχος κρατικών ΜΜΕ και σφράγιση των αντιφρονούντων, Εξορίες, «Δωρεές» του εθνικού μας πλούτου, «Γύψο» στις παρεχόμενες υπηρεσίες Δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, σπατάλη και διαφθορά, καταστρατήγηση κάθε εργασιακού και δημοκρατικού δικαιώματος, Τρομοκρατία. 
    Οι καταχτήσεις εκείνων των ημερών, που έδωσαν «χρώμα» και «όραμα» στις επόμενες γενιές, μετέτρεψαν την πολιτικοοικονομική τους διαχείριση σε τραγωδία!
... Κρατική Καταστολή "ΣΗΜΕΡΑ"! Τι δεν καταλαβαίνεις;
  • Σήμερα (40 χρόνια μετά)

ΜΑΤ, Χημικά, Συλλήψεις, Αυτοκτονίες (εκτός εισαγωγικών), Απόλυτος ευτελισμός και αυταρχική διάθεση των ρ/τ συχνοτήτων σε μεγαλοκαναλάρχες με ταυτόχρονη φασιστική φίμωση της «ουσιαστικής» λειτουργίας της Δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ), Εξορίες των παιδιών μας στο εξωτερικό για ένα «κομμάτι ψωμί», Χάρισμα του εθνικού μας πλούτου όπως η περίπτωση στις Σκουριές της Χαλκιδικής, Διάλυση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας σε όλες τις βαθμίδες, σπατάλη και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, εκφασισμός του κοινωνικού ιστού και κατάργηση κάθε δημοκρατικής κατάκτησης, Τρομοκρατία!    
    Γυρνάμε 40 χρόνια πίσω κι ακόμα παραπέρα! 
Από τη μια πλευρά: Μνημόνια, Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, Προεδρικά Διατάγματα, Μεσοπρόθεσμα, Επιτροπία στην οικονομική μας αυτοδιάθεση, Ρυθμίσεις, Χαράτσια, φοροληστεία και φορομπηξία, μειώσεις στο κατώτατο επίπεδο των επιχορηγήσεων στην Τοπ. Αυτοδιοίκηση, αποθράσυνση των Φασιστών με τρομοκρατία και δολοφονίες, Διόγκωση του Δημόσιου και Ιδιωτικού μας Χρέους, Υπερδανεισμός, Φτωχοποίηση.

Και από την άλλη: Άνεργοι, Απλήρωτοι εργαζόμενοι, Ανασφάλιστοι ("μαύρη" εργασία), πρόσφατα Απολυμένοι σχολικοί Φύλακες και καθαρίστριες, Καθηγητές σε διαθεσιμότητα, Αργία σε Διοικητικούς υπαλλήλους των Πανεπιστημίων, "εικονικά" Πλεονάζοντες εκπαιδευτικοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις σχολ. Μονάδων και Μονάδων Υγείας, χαράτσια, φορομπηξία, κατασχέσεις σπιτιών, τα κοινωνικά αγαθά προνόμιο για λίγους, διακοπή των μεταφορών των μαθητών, εργαζόμενοι στα ΜΜΜ με καθεστώς επιστράτευσης (από τον Γενάρη)!

Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του «Σήμερα»,
δείχνει το δρόμο του «Αύριο», 
αποφεύγοντας τα λάθη του «χτες»!

Με παλλαϊκό ξεσηκωμό να ανατρέψουμε
τη βάρβαρη για το λαό πολιτική.
Να διώξουμε Κυβέρνηση - ΕΕ και ΔΝΤ!

Η «Επιτροπή Αγώνα» καλεί σε μαζική συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής, 17 Νοέμβρη στις 3:30 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος με τα πρωτοβάθμια σωματεία, τους εργαζομένους και την νεολαία να φωνάξουμε …
 ΨΩΜΙ –ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
 Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73!

     ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

4 σχόλια:

Unknown είπε...

TO KANATE TO BLOG XΩΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ....
ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα, Φίλε jim;
ν.κ.

Unknown είπε...

Ανοιξε τα ματια σου και δες ποσους διωξατε απο την εναρξη αυτης της προσπαθειας!Τελικα ειναι αρρωστια την σημερινη ημερα να εισαι αριστερος!Αλλο αγωνιστης αλλο αριστερος και αυτο το λεω γιατι αγωνιστες εσεις ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Εμπαθείς τοποθετήσεις, Αποφυγή απαντήσεων, φίλε Δημητράκη. Χαίρομαι πολύ που με ... "κατηγορεί" ένας τόσο "υγιής" ... αγωνιστής (!). Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πει: "Η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυΐας είναι ότι η ευφυΐα έχει τα όρια της". Προσπάθησε κι εσύ να βάλεις τα όρια σου, για να μην ... παρεξηγηθείς!