Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ της "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ" σε ΚΥΚΛΟ ΔΡΑΣΕΩΝ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ - ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ.

Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου - Π. Ράφτη" δεν εφησυχάζει και συνεχίζει μαζί σας την συλλογή υπογραφών μέχρι την οριστική λήψη αρνητικής απόφασης από το Δήμο στις 12 Απρίλη (20:00) και την Περιφέρεια ώστε να μην επανέλθει το έργο κατασκευής Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από φυτική βιομάζα στο Μαρκόπουλο ούτε στο μέλλον. Ωστόσο στη ζωή μας συνυπάρχει και η βίαιη, σαρωτική επίθεση κυβέρνησης-  κεφαλαίου - ΕΕ – ΔΝΤ που λεηλατεί τα δικαιώματα, τα εισοδήματα και τις ζωές μας αλλά και ο "εφιάλτης" του φασιστικού μορφώματος της Χ.Α. και όσων τους στηρίζουν.
Μετά λοιπόν το Συντονιστικό, στις 6 Απρίλη 2013 (17:00), αποφασίσαμε για τις παρακάτω δράσεις-εξορμήσεις:

  •  Παρασκευή, 12 Απρίλη 2013 (19:00) - Κεντρική Πλ. Μαρκοπούλου:                            εξόρμηση ενημέρωσης με διανομή έντυπου υλικού και ανοιχτή συζήτηση για την (προειδοποιητική) Λαϊκή Στάση Πληρωμών τον μήνα Απρίλη.
  •  Παρασκευή, 12 Απρίλη 2013 (20:00) - Δημαρχείο/αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος ορ.): μαζική παρουσία και παρέμβαση της "Επιτροπής Αγώνα" για την προγραμματισμένη ... «Συζήτηση και λήψη απόφασης, επί του Ψηφίσματος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Μαρκοπούλου, για τις Μονάδες Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φυτική Βιομάζα». 

  •  Σάββατο, 13 Απρίλη 2013 (10:30π.μ.) - Σύνταγμα/Μοναστηράκι: Κοινή πικετοφορία – εξόρμηση από το Σύνταγμα μέχρι Μοναστηράκι με ντουντούκα, μοίρασμα υλικού για την (προειδοποιητική) Λαϊκή Στάση Πληρωμών,  αφισοκόλληση, κ.λ.π. Ραντεβού μπροστά στην έξοδο του μετρό στο Σύνταγμα.
  •  Κυριακή, 14 Απρίλη 2013 (11:00π.μ.) - Πλατεία (S.M. Γέγος): ενημέρωση, με διανομή έντυπου υλικού, για την (προειδοποιητική) Λαϊκή Στάση Πληρωμών τον μήνα Απρίλη.
  •  Πέμπτη, 18 Απρίλη 2013 (10:00π.μ.) - Μοναστηράκι: Κοινή διαδήλωση – διαμαρτυ- ρία σε κεντρικά ΔΕΗ – Τράπεζα Ελλάδος – κεντρική εφορία Αθηνών. Σημείο συνάντησης στην έξοδο του μετρό στην Κοραή.
  •  Κυριακή, 21 Απρίλη 2013 (17:00) - Πάρκο Ελευθερίας: Συμμετοχή στην Αντιφασιστική συγκέντρωση και την Διαδήλωση για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες που διοργανώνει το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, με ενιαίο δικό μας μπλοκ.
  • Πέμπτη, 25 Απρίλη 2013 (10:00π.μ.) - Εφορίες: Κοινή μέρα δράσης στις κατά τόπους Εφορίες.
Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου - Π. Ράφτη" περιμένει την ενεργή συμπαράσταση και στήριξη όλων μας για τις παραπάνω παρεμβάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  
                                                                         
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574, epagomarko@gmail.com, epagomarko.blogspot.gr,
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ–ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ–ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: