Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η "Επιτροπή Αγώνα" μας προ(σ)καλεί ξανά στο ... δρόμο (του αγώνα)!



ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

...άλλο όμως Μπαράκ κι άλλο ΣαμαρΒενιζελάκ!
Με το πολυνομοσχέδιο - ένα νέο μίνι Μνημόνιο μέσα στο καλοκαίρι, συνεχίζεται η πολιτική της κοινωνικής λεηλασίας του κόσμου της εργασίας από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ., την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Οι χιλιάδες απολύσεις και στο Δημόσιο, θυσία στο βωμό των απαιτήσεων της ΕΕ έρχονται σε συνέχεια της θάλασσας ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα της και οδηγούν στην ερήμωση και την απαξίωση της εργασίας παντού.
Οι πρώτες απολύσεις στην Παιδεία (2500 εκπαιδευτικούς με κατάργηση 46 ειδικοτήτων και καρατόμηση της τεχνικής εκπαίδευσης με 20.000 μαθητές στον αέρα χωρίς τα τμήματα που δήλωσαν) και στους Δήμους (σχολικοί φύλακες, δημοτική αστυνομία) είναι μόνο η αρχή του σχεδίου τους και μας πλήττει όλους.
Η διάλυση της Παιδείας –Υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οδηγεί στη διάλυση κάθε δημόσιας παροχής και υπηρεσίας και η παράδοσή της σε ιδιωτικά συμφέροντα για κερδοφορία με την υποχρέωση των πολιτών να πληρώνουν για όλα.
Απαξιώνουν την εργασία, μειώνουν τα μεροκάματα, σκορπίζουν ανασφάλεια, εργασιακή περιπλάνηση, φτώχεια και ανεργία για τους εργαζόμενους και το λαό. Διαλύουν τις ζωές μας και από την άλλη συγκεντρώνουν τον πλούτο που οι εργαζόμενοι παράγουν για τις τράπεζες και τους μεγαλοεργοδότες. 

Καλούμε σε παλλαϊκό ξεσηκωμό

·       Για να ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ οι απολύσεις στο Δημόσιο και να μη διαλυθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες. Να μην περάσουν τα νέα χαράτσια και η φορολεηλασία και οι κατασχέσεις σπιτιών που ετοιμάζουν.
·       Για να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την κυβέρνηση, να διώξουμε την τρόικα (ΕΕ και ΔΝΤ), να καταργήσουμε τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις.

 
ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Όλοι την Τρίτη 16/7 στη γενική απεργία και τη διαδήλωση. Παραμένουμε στο Σύνταγμα σε ολονυχτία ως την Τετάρτη που ψηφίζεται το νομοσχέδιο.
Την Πέμπτη 18/7 στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στον ερχομό του Σόιμπλε στη χώρα μας. 
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις καταλήψεις στους Δήμους – ιδιαίτερα στο δήμο μας στο Μαρκόπουλο – καθώς και σε δημόσια κτίρια, ΕΡΤ, διοίκηση εκπαίδευσης και σε κάθε πρωτοβουλία εκπαιδευτικών, εργαζομένων ΟΤΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ
«Όχι στα χαράτσια» Τηλ. 6934552574, ep-ag-marko@googlegroups.com
ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: