Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

 Κοινή ανακοίνωση 11 εκπαιδευτικών σωματείων που κάλεσαν σε κινητοποίηση ενάντια στη σύναξη Γαβρόγλου, Λιάκου, Φίλη, Διαμαντοπούλου, Φορτσάκη, Ρεπούση για την αναβολή της εκδήλωσης


Θα μας βρίσκουν μπροστά τους 

Τα εκπαιδευτικά σωματεία που καλέσαμε σε κινητοποίηση στις 7/3 απέναντι στους νυν και πρώην Υπ Παιδείας και πολιτικούς εκπροσώπους των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, που ψήφισαν τα Μνημόνια και διαλύουν την Παιδεία, δηλώνουμε τα εξής:

Η επίσημη αναβολή της εκδήλωσης από τους διοργανωτές αποτελεί επιτυχία του μαχόμενου εκπαιδευτικού κινήματος γιατί αποκαλύπτει πόσο υπολογίζουν τη δύναμή του και τη δυνατότητα να εκφράζει και να κινητοποιεί τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς και να αποκαλύπτει στην κοινωνία την ουσία της πολιτικής τους.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Οι μεταρρυθμιστές ξανάρχονται.... 



Ο Υπ. Παιδείας αντάμα με τους πιο αποκρουστικούς εχθρούς της δημόσιας εκπαίδευσης (Διαμαντοπούλου, Φορτσάκης...) οι οποίοι με τον πιο αυταρχικό τρόπο και τα ΜΑΤ, κατέστρεψαν χιλιάδες θέσεις εργασίας στην εκπαίδευση μαζί με το Φίλη των υπ. αποφάσεων για το δημοτικό και το νηπιαγωγείο. Για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επιβάλουν τις οδηγίες ΕΕ - ΟΟΣΑ και ότι δεν μπόρεσαν τα "ντόπερμαν" του νεοφιλελευθερισμού. 

Να ξέρουν καλά όλοι τους ότι θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους και ο Γαβρόγλου και η κυβέρνηση Συριζα-Ανελ θα χουν την ίδια τύχη με τους συνομιλητές του. 
Όλοι μαζί να τους χαλάσουμε τη φιέστα!                               Διαβάστε το κάλεσμα ....