Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Στα πλαίσια της απόφασης της Γ.Σ. στι 16 σ"Επιτροπής Αγώνα Μαρκόπουλου  - Πόρτο Ράφτη" , ηεργατική λέσχη άνεργων , ελαστικά απασχολούμενων και απλήρωτων εργαζόμενων , απευθύνει
                                                                      ΚΑΛΕΣΜΑ
   Εσύ , που νιώθεις να τσαλαπατιέται το δικαίωμά σου στην εργασία , ένωσε τις δυνάμεις σου μαζί μας .

 Έλα στη λέσχη μας .
   Όλοι , σαν γροθιά , μπορούμε να νικήσουμε αυτούς που , με την πολιτική τους , καταστρέφουν τις ζωές των εργαζόμενων , ενώ προωθούν τον υπερπλουτισμό μιάς χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών .
   Μπροστά στη λαίλαπα της ανεργίας και της συντριβής των εργασιακών μας δικαιωμάτων , είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και να εμποδίσουμε την κατρακύλα της ζωής μας στην απόλυτη εξαθλίωση του κάδου των σκουπιδιών .
   Σε καλούμε :
1 – Nα εκφράσεις , γραπτώς , τις ανάγκες σου αλλά και τη δυνατότητα προσφοράς σου σε προϊόντα-υπηρεσίες .
2 – Να συμμετέχεις , ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές σου , στις  ομάδες πρωτοβουλίας :
    α) ομάδα για την καλλιέργεια χωραφιών και β) ομάδα για τη λειτουργία αυτοδιαχειριζόμενων χώρων-στεκιών της λέσχης μας , όπου θα προσφέρονται δωρεάν , στα μέλη της λέσχης : φαγητό , ροφήματα , ζεστασιά , διάβασμα βιβλίων , βοήθεια από εθελοντές γιατρούς-δικηγόρους-καθηγητές λυκείων κ.λ.π. Επίσης , εκεί , θα διοργανώνονται συζητήσεις-εκδηλώσεις της λέσχης μας .
   Σκοπός μας είναι να ανατρέψουμε την άθλια σημερινή πραγματικότητα , για να κερδίσουμε την αξιοπρεπή ζωή που μας αξίζει .
   Ας κάνουμε πιο δυνατό το μοναδικό , δικό μας όπλο : την αλληλεγγύημεταξύ μας στον αγώνα για τον παραπάνω σκοπό . Όχι άλλο πια ο καθένας μόνος του !

Μπορείς να μας βρείς :        1)   6934552574                               2)e-mail: epagomarko@gmail.com

                                                3) blog : www.epagomarko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: